Arafat: O maşină cu pasageri a fost luată de viitură, în Argeş

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, marţi seară, că o maşină cu pasageri a fost luată de viitură în judeţul Argeş, în prezent pompierii intervenind pentru salvarea acestora.

1132 afișări
Imaginea articolului Arafat: O maşină cu pasageri a fost luată de viitură, în Argeş

Arafat: O maşină cu pasageri a fost luată de viitură, în Argeş. Acţiunea de salvare e în desfăşurare

UPDATE 00:55 - Argeş: Şoferul maşinii luate de viitură a fost găsit; în autoturism nu se aflau şi pasageri

Şoferul maşinii luate de o viitură, marţi seară, la intrarea pe autostrada Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Căteasca, a fost găsit de autorităţi, care spun că bărbatul era singur în maşină şi a reuşit să iasă când a văzut că vine viitura, abandonând autoturismul.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Argeş, şoferul maşinii a fost identificat şi este teafăr, el adăpostindu-se într-o casă din localitatea Căteasca.

Bărbatul era singur în maşină, iar când a văzut că vine viitura a părăsit autoturismul, care ulterior a fost găsit de către autorităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici