Argeş: Circulaţia pe Transfăgărăşan, blocată după ce şoseaua a fost acoperită de aluviuni

Circulaţia rutieră pe DN7C - Transfăgărăşan - este blocată, luni, în zona localităţii argeşene Arefu, între două tuneluri aflate în apropierea Barajului Vidraru, din cauza unor aluviuni căzute de pe versanţi pe partea carosabilă.

193 afișări
Imaginea articolului Argeş: Circulaţia pe Transfăgărăşan, blocată după ce şoseaua a fost acoperită de aluviuni

Argeş: Circulaţia pe Transfăgărăşan, blocată după ce şoseaua a fost acoperită de aluviuni (Imagine: Alina State/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, blocajul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la kilometrul 60, în zona localităţii argeşene Arefu, între tunelurile 2 şi 3, până în barajul Vidraru.

Conform sursei citate, în zonă nu sunt turişti sau autovehicule blocate, iar valorile de trafic în zonă sunt reduse.

Reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Piteşti spun că la faţa locului acţionează lucrători ai instituţiei cu un utilaj, care vor îndepărta aluviunile căzute de pe versanţi în urma ploilor abundente din ultimele 24 de ore, estimându-se că circulaţia în zonă ar putea reluată pe un singur fir, la orele prânzului, sub supravegherea poliţiştilor rutieri şi a drumarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici