Argeş: Două femei au fost rănite grav după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren

Două femei aflate într-o Dacia Solenza au fost grav rănite, joi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren în comuna argeşeană Mihăeşti, din cauză că şoferiţa a ignorat semnificaţia indicatoarelor rutiere, la ora transmiterii ştirii acestea fiind resuscitate.

306 afișări
Imaginea articolului Argeş: Două femei au fost rănite grav după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren

Argeş: Două femei au fost rănite grav după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul a avut loc pe DN 73 la un pasaj peste calea ferată Piteşti - Câmpulung Muscel, în zona satului Drăghici, iar la faţa locului intervin echipajul de descarecerare al pompierilor militari şi o ambulanţă SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Se pare că este vorba de două persoane rănite grav, ambele din maşina Dacia Solenza. Este echipajul de descarcerare la faţa locului, este şi ambulanţa", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, plutonier adjunct Sorina Slavoiu.

Primele date ale poliţiştilor arată că şoferiţa maşinii, una dintre cele două victime, nu a respectat semnificaţia indicatoarelor "Stop" şi "Crucea Sfântului Andrei", intrând pe trecerea la nivel peste calea ferată fără a se asigura, maşina fiind lovită de o garnitură feroviară şi împinsă peste 70 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici