Argeş: Incendiu într-un tren cu 60 de pasageri la bord

60 de pasageri au fost evacuaţi, marţi, dintr-un tren aflat între gările Piteşti şi Pârvu, din judeţul Argeş, din cauza unui incendiu care a izbucnit în zona motorului.

436 afișări
Imaginea articolului Argeş: Incendiu într-un tren cu 60 de pasageri la bord

Argeş: Incendiu într-un tren cu 60 de pasageri la bord

Pompierii argeşeni au fost sesizaţi de izbucnirea unui incendiu în zona motorului unui tren de personal, aflat între gările Piteşti şi Pârvu.

Pompierii au stabilit că este vorba de fumegaţie din zona compartimentului motor, unde au ars elemente combustibile.

Nu au fost victime sau persoane care să necesite primul ajutor, spun pompierii.

Trenul a putut continua deplasarea către Gara Pârvu cu aproximativ 60 de persoane la bord, acestea fiind preluate de către un alt tren pentru a ajunge la destinaţiile iniţiale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurgerea lichidelor combustibile pe suprafeţele elementelor fierbinţi din zona motorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
pasager,
tren

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici