Argeş:O cisternă încărcată cu 24 de tone de motorină s-a răsturnat pe DN 7. Traficul este îngreunat

O cisternă încărcată cu 24 de tone de motorină s-a răsturnat, sâmbătă, pe DN 7 între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, în localitatea argeşeană Morăreşti, iar o parte din combustibil s-a scurs pe şosea, însă fără să existe pericol de explozie, traficul desfăşurându-se pe un sens, alternativ.

264 afișări
Imaginea articolului Argeş:O cisternă încărcată cu 24 de tone de motorină s-a răsturnat pe DN 7. Traficul este îngreunat

Argeş:O cisternă încărcată cu 24 de tone de motorină s-a răsturnat pe DN 7. Traficul este îngreunat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul a avut loc într-o curbă, în pantă, după ce şoferul cisternei nu a adaptat viteza, iar autovehiculul de mare tonaj a intrat în balans şi s-a răsturnat pe partea stângă.

În urma accidentului, şoferul s-a rănit uşor, însă a refuzat intervenţia medicilor de la SMURD.

"Ne-am deplasat la faţa locului cu două autospeciale şi lucrători ai ISU Argeş care supraveghează zona, s-a scurs motorina, dar nu este pericol de explozie şi de poluare, s-au luat toate măsurile pentru a preveni alte evenimente. Sunt scurgeri, o cantitate mică, din cisternă. Zona unde s-a răsturnat cisterna a fost balizată, s-a acţionat cu material antiderapant pe carosabil, iar situaţia este sub control. Şoferul a fost rănit uşor, are escoriaţii, a refuzat îngrijiri medicale şi transportarea la spital. În acest moment la faţa locului are loc transferarea din cisterna într-un alt vehicul cu recipient de încărcare a combustibilului, iar traficul se desfăşoară alternativ", au declarat reprezentanţii ISU Argeş.

Conform sursei citate, la faţa locului este aşteptată o macara de mare tonaj care să ridice cisterna.

Cisterna venea dinspre Ploieşti şi era încărcată cu 24 de tone de motorină, în urma răsturnării o parte din încărcătură scurgâdu-se pe stradă.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 7 în zona localităţii argeşene Morăreşti se desfăşoară alternativ, pe un singur sens, sub supravegherea poliţiştilor rutieri, din cauza transvazării combustibilului dintr-o cisterna în alta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici