Argeş: Primarul comunei Călineşti a fost exclus din PSD

PSD Argeş a decis excluderea din partid a lui Mihai Georgescu, primarul comunei Călineşti. Acesta este acuzat că i-ar fi cerut unei angajate favoruri sexuale.

411 afișări
Imaginea articolului Argeş: Primarul comunei Călineşti a fost exclus din PSD

Argeş: Primarul comunei Călineşti a fost exclus din PSD

„PSD Argeş a decis excluderea din partid a lui Mihai Georgescu. PSD Argeş se delimitează şi întotdeauna se va delimita de orice atitudine imorală, mai ales dacă aceasta se petrece în cadrul administraţiei publice”, a transmis marţi organizaţia judeţeană a partidului.

Primarul este acuzat că i-ar fi cerut unei angajate favoruri sexuale.

Conform poliţiştilor, din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie 2021 – mai 2022, bărbatul, profitând de situaţia de autoritate asupra victimei, precum şi în scopul angajării pe o altă funcţie, ar fi pretins favoruri de natură sexuală unei angajate aflată în subordine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
primar,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici