Argeş: Restricţii de circulaţie pe DN 65 şi DN 7 după ce unele tronsoane au fost avariate de ploi

Circulaţia pe DN 65 Piteşti - Craiova şi pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea se desfăşoară cu restricţii, în zona localităţii Lunca Corbului, respectiv Morăreşti, după ce tronsoane din cele două drumuri naţionale au fost avariate ca urmare a ploilor abundente din ultima perioadă.

123 afișări
Imaginea articolului Argeş: Restricţii de circulaţie pe DN 65 şi DN 7 după ce unele tronsoane au fost avariate de ploi

Argeş: Restricţii de circulaţie pe DN 65 şi DN 7 după ce unele tronsoane au fost avariate de ploi (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Autorităţile din judeţul Argeş au instituit restricţii de circulaţie pe DN 65 Piteşti - Craiova, după ce pe carosabil au apărut crăpături, în zona kilometrilor 93-94, precum şi pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, unde carosabilul s-a lăsat pe una dintre margini, apărând o diferenţă de nivel de aproximativ 20 de centimetri.

Astfel, potrivit unui comunicat dat publicităţii de Poliţia Judeţeană Argeş, pe DN 65, pe tronsonul cuprins între kilometrul 93+980 metri şi kilometrul 94+030 metri, în comuna Lunca Corbului, circulaţia se desfăşoară în condiţii de drum îngustat, de la 6 metri la 4,5 metri.

Totodată, pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în localitatea Morăreşti, partea carosabilă a fost avariată pe tronsonul cuprins între kilometrul 152+400 metri şi kilometrul 152+500. În această zonă carosabilul este de asemenea îngustat de la 6 metri la 4,5 metri.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Piteşti le solicită şoferilor să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere montate în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici