Arhiepiscopul Casian: Lăsaţi, fraţilor, interpretările.. nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte

  • ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, a transmis un mesaj despre vaccinare şi i-a îndemnat pe oameni să asculte de medici.
  • Liderul bisericii ortodoxe de la Dunărea de Jos a spus că medicii care se vaccinează ştiu ce fac şi cu ajutorul lor oamenii vor ieşi din izolare.
18814 afișări
Imaginea articolului Arhiepiscopul Casian: Lăsaţi, fraţilor, interpretările.. nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte

Arhiepiscopul Casian: Lăsaţi, fraţilor, interpretările.. nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte

ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, a transmis un mesaj în care le recomandă credincioşilor să lase ezitările şi să asculte sfatul medicilor.

„Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul. Şi de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”, a transmis arhiepiscopul Dunării de Jos.

ÎPS Casian a mai spus că oamenilor le este frică de vaccin deoarece nu au informaţii. El i-a sfătuit să se informeze de la medici şi preoţi, dar nu şi „de la persoane care nu sunt calificate în nimic”. Astfel, oamenii vor reuşi să iasă din epidemie.

„Să vină copiii din nou să ia creionul în mână, cum să scrie online un copil în clasa întâi, cum să scrie o scrisoare? Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă”, a precizat ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici