Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, despre Vladimir Putin: „Nu-i negru cum îl prezintă toată lumea”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a afirmat, în cadrul unei emisiuni radio, că Vladimir Putin este „cel mai mare ctitor la Sfântul Munte Athos şi la Ierusalim”, deşi este considerat un „răufăcător”.

3368 afișări
Imaginea articolului Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, despre Vladimir Putin: „Nu-i negru cum îl prezintă toată lumea”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, despre Vladimir Putin: „Nu-i negru cum îl prezintă toată lumea”

În ceea ce priveşte situaţia actuală la nivel mondial, în cazul crizei din Ucraina şi a unei posibile invazii a ruşilor, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a ţinut să precizeze că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu este aşa cum îl crede toată lumea, „atât de negru”.

„Domnul Putin, care este atât de vehiculat în zilele acestea şi văzut atât de negru, nu-i negru cum îl prezintă toată lumea. Am spus-o şi o spun fără frică şi fără nicio ezitare. Este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim. În ţara sa, şi Putin, şi Medvedev, sunt ctitori. Şi am fost pe urmele lor în excursie şi m-am minunat câtă jertfă au făcut. Şi noi îi judecăm ca pe nişte răufăcători. Sigur că au păcatele lor. Ei nu răspund pentru păcatele înaintaşilor care au adus comunismul. Dar nu l-au adus ei. Cei care au adus comunismul, cei din vest, ei au plantat comunismul. Că Marx şi Engels nu sunt din Rusia. Sunt de altă origine”, a declarat arhiepiscopul Teodosie în cadrul unei emisiuni radio.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici