Armand a primit undă verde să ceară în instanţă rezilierea contractului cu Romprest: „E o mare victorie”

  • Primarul Sectorului 1 a fost mandatat să înceapă o acţiune în instanţă de reziliere a contractului cu Romprest, anunţă Clotilde Armand.
  • „E o mare victorie. Este ceea ce trebuia făcut de toţi primarii dinaintea mea”, a spus Armand.
2389 afișări
Imaginea articolului Armand a primit undă verde să ceară în instanţă rezilierea contractului cu Romprest: „E o mare victorie”

Armand, mandatată să ceară în instanţă rezilierea contractului cu Romprest: „E o mare victorie”

„Dincolo de linşaje mediatice, dincolo de jignirile şi calomniile împotriva mea, după lungi bătălii, după ziua de vineri când consilierii PSD şi PNL nu s-au prezentat la şedinţa de consiliu şi au făcut front comun pentru compania care şantajează autoritatea locală şi cetăţenii din Bucureşti, astăzi Consiliul Local al Sectorului 1 a mandatat primarul Sectorului 1 în vederea unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1”, anunţă Clotilde Armand.

Ea cataloghează decizia ca fiind „o mare victorie”.

„De astăzi primarul poate solicita Justiţiei rezilierea contractului cu Romprest. Asta înseamnă să nu renunţi. E o mare victorie. Este ceea ce trebuia făcut de toţi primarii dinaintea mea”, conchide edilul Sectorului 1.

Primarul Clotilde Armand a făcut, marţi, apel la consilierii locali din Sectorul 1 să se prezite la şedinţa CL şi să o mandateze pentru a cere în Justiţie recuperarea daunelor şi rezilierea contractului cu Romprest: „Dacă nu vin înseamnă că le place gunoiul pe stradă şi că serviciul public este în colaps”.

Clotilde Armand a convocat o nouă şedinţă de urgenţă pentru a primi mandat să rezilieze contractul cu Romprest, după ce instanţa de judecată a respins acţiunea formulată de Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calităţii procesuale active.

CITEŞTE ŞI: Oficial. Stare de alertă în Sectorul 1 din cauza gunoaielor. Ce măsuri urgente vor fi luate 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici