Arme de panoplie, televizoare şi biciclete, găsite la persoane fără adăpost, în zona Gării de Nord - FOTO

Poliţiştii au ridicat 35 de persoane, în urma unei acţiuni care a avut loc în canalele din zona Gării de Nord, la unele dintre acestea fiind găsite televizoare LCD, biciclete şi mai multe arme de panoplie, au declarat, vineri, oficiali ai Poliţiei Capitalei.

1500 afișări
Imaginea articolului Arme de panoplie, televizoare şi biciclete, găsite la persoane fără adăpost, în zona Gării de Nord - FOTO

Arme de panoplie, televizoare şi biciclete, găsite la persoane fără adăpost, în zona Gării de Nord (Imagine: Politia Capitalei)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, poliţiştii Sectorului 1, împreună cu echipe ale Poliţiei Locale, RADET, Enel, Administraţiei Domeniului Public, Protecţiei Copilului Sector 1 şi Poliţiei Animalelor, au descins joi în canalizarea din zona Gării de Nord.

În urma raziei au fost ridicate 35 de persoane fără adăpost, acestea fiind duse la sediul Secţiei 3 Poliţie, unde li s-au luat amprente şi au fost fotografiate.

În canalizarea din zona Gării de Nord au fost găsite mai multe televizoare LCD, biciclete, o armă de autoapărare fără încărcător şi fără muniţie şi mai multe arme de panoplie.

Reprezentanţii Enel au găsit instalaţii improvizate conectate la reţeaua de electricitate, acestea fiind decuplate.

După scoaterea persoanelor fără adăpost din canalele din zona Gării de Nord, reprezenanţii ADP au făcut curăţenie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici