Ars de viu în propria casă. Pompierii gălăţeni nu au mai putut salva victima din incendiul care i-a cuprins locuinţa

  • Un bărbat a ars de viu în propria locuinţă în urma unui incendiu produs într-o locuinţă din comuna gălăţeană Iveşti.
  • Flăcările au cuprins întreaga casă şi bărbatul nu a mai putut ieşi în curte.
  • Pompierii au găsit trupul carbonizat după ce au stins incendiul.
108 afișări
Imaginea articolului Ars de viu în propria casă. Pompierii gălăţeni nu au mai putut salva victima din incendiul care i-a cuprins locuinţa

Potrivit reprezentanţilor ISU Galaţi, incendiul a fost anunţat miercuri la numărul unic de urgenţă 112. Pompierii chemaţi la faţa locului au reuşit să stingă flăcările care au distrus mare parte din locuinţă, dar nu au mai putut să-l salveze pe proprietarul imobilului. Cadavrul acestuia a fost găsit carbonizat în interiorul casei.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar pagubele sunt însemnate.

„Când pompierii au ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu violenţă la întreaga suprafaţă a locuinţei. Au ars: 80 de metri din acoperişul gospodăriei, a fost distrusa tâmplăria de lemn şi mobilierul din toată locuinţa. Proprietarul, în vârstă de 60 de ani,a fost găsit carbonizat”, au transmis pompierii gălăţeni.

Cauza incendiului este in curs de stabilire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici