Artistul Dan Bittman: "În Suedia, masca e opţională. Noi nu luăm decât lucrurile rele"

  • Dan Bittman a amintit că purtarea măştii e opţională în Suedia.
  • Solistul de la Holograf a ridicat şi alte semne de întrebare.
  • Artistul se întreabă, retoric, cum de nu se formează cozi la spitale.
  • Dan Bittman a contestat vehement, în ultimele zile, restricţiile impuse de autorităţi.
4619 afișări
Imaginea articolului Artistul Dan Bittman: "În Suedia, masca e opţională. Noi nu luăm decât lucrurile rele"

Artistul Dan Bittman: "În Suedia, masca e opţională. Noi nu luăm decât lucrurile rele"

Declaraţiile solistului de la Holograf au devenit virale în mediul online şi au stârnit un val de reacţii.

Invitat de Marius Tucă în studioul Aleph News, cântăreţul a dat exemplul Suediei, unde masca e opţională. Artistul a ridicat un semn de întrebare şi în privinţa altor nereguli bătătoare la ochi.

„Cârciumile sunt deschise până la o anumită oră. Lumea nu poartă mască, e opţional, fiecare poartă dacă vrea, dar în principiu nu se poartă mască şi aşa mai departe. Şi la fel e în foarte multe ţări de unde noi nu luăm decât lucrurile rele să le prezentăm ca să înfricoşăm populaţia României. Hai să fim serioşi! De ce?”, se întreabă Dan Bitman.

„Sunt peste 5.000 de infectaţi în fiecare zi. Deci sunt 35.000 de oameni pe săptămână. Ce facem cu ei? Vii la spital, eşti infectat şi te trimit acasă, că n-au cum să-i bage în spitale, n-au unde să bage 35.000 de oameni.

La 20.000 de testări, domne, nu-ţi pui măcar întrebarea că nu-i o coadă de 1.000 de oameni în faţa unui spital?”, spune artistul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici