Asistent medical de la secţia de Terapie Intensivă din Sibiu a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Un asistent medical de la Terapie Intensivă a fost testat pozitiv la coronavirus şi este internat la Boli Infecţioase, de sâmbătă noaptea. Acesta a declarat, pentru MEDIAFAX, că starea sa este „relativ bună”.

3920 afișări
Imaginea articolului Asistent medical de la secţia de Terapie Intensivă din Sibiu a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Sibiu: Asistent medical de la Terapie Intensivă, testat pozitiv pentru coronavirus

Sergiu Danciu, asistent medical la Terapie Intensivă, în Sibiu, a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi internat, sâmbătă noaptea, la Boli Infecţioase. El spune că „în bătălia covid trebuia început cu testarea personalului, şi apoi a tuturor pacienţilor care veneau la spital, nu să intri în contact fără să ştii”.

„Să stai în terapie să ţi se spună că nu mai vine cazul şi în 20 minute apare la uşă.... Bine că şefii stau acasă şi vorbesc doar prin telefon, materiale închise la şeful de secţie în vestiar... medici care stau în cabinet şi asistenţii şi infirmierele să intre la pacienţii suspecţi.... Stati 8 ore că nu sunt materiale! Nu se ştie dacă are covid, dar nici nu l-am testat! Ruşine Spitalul Clinic Judeţean Sibiu secţia ATI #pozitivcovid19☹asistent medical”, scrie asistentul medical pe Facebook.

Contactat de MEDIAFAX, asistentul a spus că starea lui este „relativ bună”.

„Sunt relativ bine. Am febră 38 şi tuşesc”, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici