Asistentă medicală, tâlhărită de un tânăr de 14 ani. Băiatul i-a dat cu spray lacrimogen în faţă

Un adolescent de 14 ani i-a furat unei asistente medicale din Timişoara banii din poşetă. Ca să scape de femeia care l-a urmărit, băiatul i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă. Acesta a fost prins joi seara de poliţişti şi dus la audieri.

1239 afișări
Imaginea articolului Asistentă medicală, tâlhărită de un tânăr de 14 ani. Băiatul i-a dat cu spray lacrimogen în faţă

Asistentă medicală, tâlhărită de un tânăr de 14 ani. Băiatul i-a dat cu spray lacrimogen în faţă

Potrivit Poliţiei Timiş, femeia a anunţat miercuri autorităţile că, în timp ce se afla într-o clinică din Timişoara, a surprins un adolescent în timp ce-i fura banii din geantă. Femeia a plecat în urmărirea acestuia, dar tânărul i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă şi a fugit.

Poliţiştii din Timiş au reuşit, joi seara, să-l prindă pe băiat.

„În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, a fost identificat şi depistat pe raza municipiului Timişoara un minor în vârstă de 14 ani din Bocşa, judeţul Caraş-Severin, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Conform acestora, adolescentul va fi audiat în prezenţa unui reprezentant de la Asistenţă Socială, după care va fi dus într-un centru de minori.

Surse judiciare susţin că femeia tâlhărită este asistentă medicală şi că din poşeta acesteia băiatul a furat 30 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici