Asistentă rănită după ce ambulanţa în care se afla a lovit un utilaj forestier

O asistentă care se afla într-o ambulanţă ce se deplasa la o solicitare a fost rănită, marţi, după ce maşina de intervenţie a intrat frontal într-un utilaj forestier care traversa o stradă din Lupeni.

207 afișări
Imaginea articolului Asistentă rănită după ce ambulanţa în care se afla a lovit un utilaj forestier

Asistentă rănită după ce ambulanţa în care se afla a lovit un utilaj forestier (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor din Lupeni, asistenta, care lucrează la Serviciul de Ambulanţă din Lupeni, a suferit fracturi la un picior după ce ambulanţa cu care se deplasa la un caz a intrat frontal într-un utilaj forestier, pe o stradă din localitate.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc, cel mai probabil, pentru că şoferul utilajului forestier nu s-a asigurat când a trecut strada pe care a avut loc accidentul.

Aceeaşi sursă susţine că niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice, însă cercetările vor continua pentru a stabili împrejurările exacte ale accidentului, inclusiv cele legate de viteza cu care se deplasa ambulanţa.

Ambulanţa se îndrepta spre localitatea Uricani, unde fusese chemată la un caz.

Utilajul aparţine societăţii comerciale Comexim Lupeni, administrată de Emil Părău, unul dintre oamenii de afaceri din Valea Jiului care dezvoltă activităţi forestiere şi turistice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici