ASPA a strâns câinii maidanezi din zona Arenei Naţionale, cu o zi înainte de meciul cu Franţa

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), aflată în subordinea Primăriei Capitalei, a strâns, luni, câinii maidanezi din parcul aflat în jurul Arenei Naţionale, stadion pe care se va disputa, marţi seară, meciul România - Franţa, din preliminariile Euro-2012.

244 afișări
Imaginea articolului ASPA a strâns câinii maidanezi din zona Arenei Naţionale, cu o zi înainte de meciul cu Franţa

ASPA a strâns câinii maidanezi din zona Arenei Naţionale, cu o zi înainte de meciul cu Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Câinii au fost împuşcaţi cu tranchilizante şi urcaţi într-o dubă a ASPA.

De asemenea, în zona stadionului, luni dimineaţă se lucra la ultimele finisări, angajaţii de la firma care se ocupă de curăţenie măturau şi udau aleile, iar gazonul din jurul arenei era aranjat.

Echipa naţională a României va întâlni marţi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, reprezentativa Franţei, în cadrul grupei D a preliminariilor Euro-2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici