ASPA: Aproape o sută de câini fără stăpân, strânşi din 19 parcuri din Capitală, în două săptămâni

Aproape o sută de câini fără stăpân au fost strânşi din 19 parcuri din Capitală în ultimele două săptămâni, de către reprezentanţii Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), fiind duşi în adăposturile municipalităţii.

538 afișări
Imaginea articolului ASPA: Aproape o sută de câini fără stăpân, strânşi din 19 parcuri din Capitală, în două săptămâni

ASPA: Aproape o sută de câini fără stăpân, strânşi din 19 parcuri din Capitală, în două săptămâni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acţiunile ASPA de strângere a câinilor fără stăpân au avut loc în perioada 8-21 august, în 19 parcuri din Capitală.

În urma acţiunilor au fost prinşi 91 de câini, din parcurile Herăstrău (11), Plumbuita, IOR (câte 10), Crângaşi (opt), Carol, Politehnicii (câte şapte), Izvor (cinci), Moghioroş, Titanii, Giuleşti, Tineretului (câte patru), Sebastian şi Gheorghe Petraşcu (câte trei), Eroilor, Operei, Circului, Morarilor, Florilor (câte două) şi Parcul Naţional (unul), se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei remis duminică agenţiei MEDIAFAX.

Câinii au fost duşi în adăposturile municipalităţii Theodor Pallady şi Mihăileşti.

"Este vară şi vreme frumoasă, iar parcurile Capitalei sunt pline de oameni care se destind în aer liber. Am desfăşurat aceste acţiuni deoarece ne dorim ca bucureştenii să se simtă în siguranţă atunci când aleg să-şi petreacă timpul liber împreună cu cei dragi în aceste zone", a spus Răzvan Băncescu, coordonator de proiect la ASPA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici