Aspire România anunţă că luni se deschid înscrierile pentru programele de leadership din vară

Aspire România anunţă că luni se deschid înscrierile pentru cea de-a IX-a ediţie a programelor de leadership Aspire Academy, Aspire High School şi Aspire Professionals, care vor avea loc în această vară, la Sinaia. Programul este destinat liceenilor, studenţilor şi tinerilor profesionişti.

2113 afișări
Imaginea articolului Aspire România anunţă că luni se deschid înscrierile pentru programele de leadership din vară

Aspire România anunţă că luni se deschid înscrierile pentru programele de leadership din vară

„În data de 11 martie se deschid înscrierile pentru cea de-a IX-a ediţie a celor mai prestigioase programe de leadership din Sud-Estul Europei, Aspire Academy, Aspire High School şi Aspire Professionals, dedicate liderilor şi antreprenorilor care îşi doresc să îşi depăşească limitele şi să aducă o schimbare în comunităţile din care fac parte. Organizaţia Aspire România anunţă cu entuziasm deschiderea aplicaţiilor pentru programele din vară, ce vor avea loc la Sinaia. Acestea au ca scop descoperirea, dezvoltarea şi conectarea viitorilor lideri şi antreprenori, prin cursuri customizate, ţinute de profesori de la universităţi de renume precum Harvard, Stanford şi Georgetown”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Aspire România.

Potrivit sursei citate, cursurile şi toate activităţile din cadrul programelor se vor desfăşura exclusiv în limba engleză.

Aspire organizează trei programe, desfăşurate în paralel, fiecare dedicat unei categorii de vârstă diferite. Liceeni pot participa la Aspire High School (26-30 iulie), studenţii şi masteranzii la Aspire Academy (25 iulie-1 august), iar tinerii profesionişti la Aspire Professional (25-28 iulie).

Sesiunile din cadrul programelor sunt organizate sub diverse forme - de la prezentări şi workshopuri despre leadership, antreprenoriat şi inteligenţă emoţională la sesiuni de public speaking, design thinking şi proiecte de echipă.

„Fondat în anul 2011 de absolvenţi de la universităţi de top din Statele Unite şi Europa, precum Harvard, Princeton, Wharton şi Georgetown, Aspire reuşeşte an de an să ajute tinerii să îţi atingă potenţialul, oferindu-le un mediu oportun pentru dezvoltare şi învăţare socială, şi să îi motiveze să transmită mai departe ceea ce au învăţat. Alumnii Aspire sunt conştienţi de impactul pe care îl pot avea în comunităţile din care fac parte şi determinaţi să devină agenţi ai schimbării. În urma celor 8 ediţii ale programelor, Aspire a devenit o comunitate dinamică ce reuneşte peste 800 de Alumni, cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani, care provin din peste 40 de ţări. În urma programelor din vară, aceştia beneficiază de diverse oportunităţi, atât în România, cât şi în străinătate, companii de top recrutând direct prin intermediul organizaţiei”, se mai arată în comunicatul menţionat.

Participanţii trec printr-un proces riguros de selecţie, inspirat după modelele universităţilor de renume, parcurgând astfel două etape - aplicaţie şi interviu. Aplicaţia constă într-un formular de înregistrare, însoţit de un eseu şi un CV, mai anunţă Aspire.

“Aspire a venit cu o doză puternică de luciditate şi determinare. La început a fost curiozitate, apoi admiraţie faţă de poveştile de viaţă ale tuturor celor prezenţi, iar acum călătoria mea continuă cu ambiţia şi dorinţa de a le oferi tinerilor cu potenţial aceeaşi oportunitate de care m-am bucurat şi eu în 2016. Aspire m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să accept orice provocare în plan profesional şi să capăt încredere în conştiinţa colectivă”, a precizat Ştefania Cioroba, co-preşedinte Aspire, alumnus Aspire Academy 2016.

Liceenii, studenţii şi tinerii profesionişti pot aplica, începând cu data de 11 martie, accesând www.aspireacademy.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici