ATACUL ARMAT DE LA PERLA: Înainte de trage, Vlădan a discutat cu soţia sa şi cu casiera coaforului

Gheorghe Vlădan a discutat cu soţia sa şi cu casiera coaforului înainte de a deschide focul asupra lor şi a celorlalte persoane aflate acolo, a declarat prim-adjunctul procurorului general al României, Marius Iacob.

318 afișări
Imaginea articolului ATACUL ARMAT DE LA PERLA: Înainte de trage, Vlădan a discutat cu soţia sa şi cu casiera coaforului

ATACUL ARMAT DE LA PERLA: Înainte de trage, Vlădan a discutat cu soţia sa şi cu casiera coaforului (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

El a spus că înainte de a deschide focul, Gheorghe Vlădan a stat de vorbă atât cu soţia sa, cât şi cu casiera unităţii.

Iacob a precizat că în total Vlădan a stat în coafor trei minute şi 27 de secunde, din momentul în care a intrat şi până când a ieşit, perioadă care include şi atacul propriu-zis asupra persoanelor din coafor.

Potrivit acestuia, cu şapte secunde înainte ca Vlădan să deschidă focul, o femeie cu un copil au părăsit unitatea din cauză deoarece era aglomerat, urmând să revină când coaforul se elibera.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici