Atenţie şoferi! Trafic restricţionat vineri pe Şoseaua Petricani din Bucureşti

Traficul rutier va fi restricţionat vineri pe Şoseaua Petricani, Bucureşti, limită cu oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, pentru lucrări.

180 afișări
Imaginea articolului Atenţie şoferi! Trafic restricţionat vineri pe Şoseaua Petricani din Bucureşti

Atenţie şoferi! Trafic restricţionat vineri pe Şoseaua Petricani din Bucureşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri, între orele 7.00 - 21.00, pe Şoseaua Petricani, municipiul Bucureşti, limită cu oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, traficul rutier va fi restricţionat pe ambele sensuri de deplasare, segmentul de drum cuprins între intersecţia cu Bd. Dimitrie Pompeiu şi linia de cale ferată, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reabilitare a trecerii la nivel cu calea ferată, situată pe Magistrala CFR 800.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, folosind rute alternative de circulaţie în intervalul orar aferent desfăşurării lucrărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici