Atenţionare, 2 aprilie. Prefectura Bucureşti: Vineri magazinele se închid la 18.00. Circulaţia este restricţionată de la 20.00

Prefectura Capitalei reaminteşte că de vineri intră în vigoare măsurile instituite prin decizia CMBSU din 27 martie, potrivit căreia magazinele se închid la ora 18.00, iar circulaţia este restricţionată de la ora 20.00.

3153 afișări
Imaginea articolului Atenţionare, 2 aprilie. Prefectura Bucureşti: Vineri magazinele se închid la 18.00. Circulaţia este restricţionată de la 20.00

Potrivit Prefecturii Capitalei, din 28 martie au intrat în vigoare măsurile adoptate prin Hotărârea Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă din 27 martie 2021.

Instituţia le reaminteşte locuitorilor Capitalei că o parte dintre restricţii se aplică doar în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

„Instituţia Prefectului - Municipiul Bucureşti reaminteşte cetăţenilor Capitalei că pe durata de aplicabilitate a actului mai sus menţionat, vinerea, sâmbăta şi duminica programul agenţilor economici se desfăşoară până la ora 18.00, deplasarea în afara locuinţei este restricţionată după ora 20.00”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici