ATENŢIONARE ANM: Intensificări ale vântului şi ninsori moderate cantitativ, începând cu 21 februarie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de intensificări ale vântului şi ninsori moderate cantitativ la munte, valabilă în intervalul 21 februarie, ora 10 – 22 februarie, ora 10.

7057 afișări
Imaginea articolului ATENŢIONARE ANM: Intensificări ale vântului şi ninsori moderate cantitativ, începând cu 21 februarie

ATENŢIONARE ANM: Intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ la munte (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

În intervalul menţionat, temporar vântul va avea intensificări în toată zona montană, cu viteze de peste 65...75 km/h, iar pe crestele cele mai înalte, rafalele vor depăşi 85...90 km/h, transmite Administraţia Naţională de Meteorologie printr-un comunicat.

Totodată, la munte vor predomina ninsorile, ce vor fi temporar viscolite şi mai însemnate cantitativ în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali.

Pe parcursul zilei de duminică, va ninge, în general slab cantitativ, şi la altitudini mai joase în Maramureş şi trecător în Transilvania.

Unele intensificări ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, dar pe spaţii restrânse şi cu viteze de până la 50...60 km/h, se mai arată în atenţionarea transmisă de ANM.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici