Atenţionare de călătorie emisă de MAE. Vânt puternic în două regiuni din Spania

  • Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o avertizare de călătorie pentru românii care se află sau urmează să ajungă în Spania.
  • Marţi, în două regiuni spaniole va fi vânt puternic, anunţă MAE.
256 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie emisă de MAE. Vânt puternic în două regiuni din Spania

Atenţionare de călătorie emisă de MAE. Vânt puternic în două regiuni din Spania

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Agenţia Meteorologică de Stat spaniolă a emis, pentru data de 5 octombrie, alertă de cod galben de vânt puternic de coastă pentru comunităţile Asturia şi Cantabria.

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetăţenilor români să consulte în permanenţă informaţiile comunicate de autorităţile spaniole şi să respecte cu stricteţe instrucţiunile şi avertismentele acestora.

În caz de urgenţă, cetăţenii români care se află în zonele afectate pot contacta autorităţile spaniole, apelând numărul unic de urgenţă 112.

De asemenea, cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici