Atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Spania. Alertă de ploi şi furtuni

Ministerul Afacerilor Externe informează românii care sunt, trec prin Spania sau intenţionează să meargă acolo că vineri vor fi în vigoare alerte meteo de vreme severă în mai multe regiuni.

269 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Spania. Alertă de ploi şi furtuni

Atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Spania. Alertă de ploi şi furtuni

Regatul Spaniei - Coduri portocaliu şi galben de precipitaţii, furtuni şi vânt de coastă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Spania că Agenţia Meteorologică spaniolă a emis, pentru vineri, Coduri portocaliu şi galben de precipitaţii, furtuni şi vânt de coastă.

Un Cod portocaliu de ploi abundente a fost emis pentru comunitatea Castilla y Leon, unul galben de precipitaţii abundente şi furtuni pentru comunităţile Madrid, Castilla y Leon, Castilla La Mancha, Extremadura şi Navarra.

Un Cod galben de ploi abundente va fi în vigoare pentru Comunitatea Valenciană, iar altul de furtună şi vânt de coastă pentru comunitatea Galiţia.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă români să consulte în permanenţă informaţiile comunicate de autorităţile spaniole în acest sens şi să respecte cu stricteţe instrucţiunile şi avertismentele acestora.

În caz de urgenţă, cetăţenii români care se află în zonele afectate pot contacta autorităţile spaniole competente, apelând telefonul de urgenţă 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici