Aterizare de urgenţă pe Otopeni. Un pasager a decedat

O aeronavă a companiei Turkish Airlines, care circula pe ruta Hanovre - Istanbul, a aterizat pe Aeroportul Otopeni, luni noapte, din cauza unei urgenţe medicale, fiind vorba despre un pasager cu probleme cardiace, care a decedat la scurt timp.

44981 afișări
Imaginea articolului Aterizare de urgenţă pe Otopeni. Un pasager a decedat

Aterizare de urgenţă pe Otopeni. Un pasager a decedat

Un avion care efectua o cursă din Hanovre spre Istanbul a aterizat de urgenţă, pe Aerorportul Otopeni, luni noapte, în jurul orei 23.30, din cauza unui pasager care avea probleme cardiace, informează purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache.

Potrivit sursei citate, pasagertul în vârstă de 60 de ani a decedat la aproximativ 30 de minute de la aterizare, după ce echipajele medicale ale aeroportului au intervenit pentru a îi acorda primul ajutor.

Aeronava a decolat spre Istanbul, în jurul orei 03.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici