Aterizare forţată în apropiere de A1, pe câmp, a unui avion de mici dimensiuni - FOTO

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, duminică seara, pe un teren arabil de lângă autostrada A1, în Giurgiu. Pilotul a scăpat nevătămat.

3814 afișări
Imaginea articolului Aterizare forţată în apropiere de A1, pe câmp, a unui avion de mici dimensiuni - FOTO

Aterizare forţată a unui avion de mici dimensiuni în Giurgiu

Potrivit ISU Giurgiu, pompierii au fost chemaţi să intervină, duminică seara, în apropierea autostrăzii A1, pe sensul de mers către Bucureşti, la un accident în care, potrivit apelantului, a fost implicat un avion.

Echipajele care au mers la locul accidentului au constatat că era vorba despre un avion uşor, de două persoane, în care se afla doar pilotul. Din cauza faptului că motorul avionului s-a stricat în mers, pilotul a fost nevoit să aterizeze fortat pe un teren arabil.

Pilotul nu a păţit nimic în timpul aterizării forţate, dar avionul a suferit avarii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici