Au fost schimbate încuietorile de la sediul PRM. Executorul judecătoresc a început inventarierea bunurilor

Executorul judecătoresc a început inventarierea bunurilor aflate în sediul Partidului România Mare, clădirea din strada Emile Zola nr. 2 urmând să fie evacuată, în pofida protestelor liderilor PRM.

51 afișări
Imaginea articolului Au fost schimbate încuietorile de la sediul PRM. Executorul judecătoresc a început inventarierea bunurilor

Au fost schimbate încuietorile de la sediul PRM. Executorul judecătoresc a început inventarierea bunurilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În cursul procedurii de evacuare a sediului central al PRM au fost înlocuite şi încuietorile de la intrarea în clădire.

Evacuarea sediului în care funcţionează PRM a început marţi dimineaţă, în prezenţa executorului judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc, la acţiune participând şi poliţişti care încearcă să-i scoată din imobil pe membrii partidului.

Executorul judecătoresc a venit însoţit de poliţişti la imobilul din strada Emile Zola 2, unde erau prezenţi aproximativ 20 de membri PRM, în frunte cu Corneliu Vadim Tudor, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a bruscat şi a adresat injurii mai multor poliţişti care au venit la sediu, precum şi executorului judecătoresc.

În cursul zilei au mai venit la sediul din strada Emile Zola fratele liderului PRM, Marcu Tudor, căruia i s-a făcut rău şi a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Miitar, precum şi omul de afaceri Nicolae Şerbu şi viceprimarul Capitalei Victor Iovici.

De asemenea, la sediul PRM a venit şi liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, el precizând că este prezent în calitate de avocat, pentru a da soluţii şi idei "pentru ieşirea din impas", precum şi Bebe Ivanovici, care a arborat un steag al Federalei Naţionale a Revoluţionarilor din România.

În timp ce în clădire se face inventarierea bunurilor, Corneliu Vadim Tudor este pe balconul imobilului, împreună cu vicepreşedintele Marius Marinescu, de unde reclamă "abuzuri şi încălcarea legii" în cazul evacuării.

Liderul PRM a spus că a trimis "după hrană rece, torţe şi lumânări" şi că şi-a propus "să stea un an în sediu", pentru că, dacă părăseşte clădirea, nu mai poate intra întrucât au fost înlocuite încuietorile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici