Au revenit amenzile. Câte sancţiuni au fost date pentru nerespectarea prevederilor din starea de alertă

  • 127 de amenzi au fost date, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea prevederilor legii privind starea de alertă
  • Valoarea totală a sancţiunilor a ajuns la 71.000 de lei
  • În ultimele 24 de ore au fost deschise 9 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor
2025 afișări
Imaginea articolului Au revenit amenzile. Câte sancţiuni au fost date pentru nerespectarea prevederilor din starea de alertă

Au revenit amenzile. Câte sancţiuni au fost date pentru nerespectarea prevederilor din starea de alertă

 

Au revenit amenzile pentru cei care nu respectă prevederile din starea de alertă. 127 de români au fost amendaţi după ce nu au avut declaraţia privind motivul deplasării completată sau nu au respectat celelalte prevederi din legea adoptată de Parlament.

În total, valoarea sancţiunilor date în ultimele 24 de ore a fost de 71.000 de lei. 

De asemenea, poliţiştii au deschis ieri 9 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor pentru persoanele care nu au respectat măsurile adoptate pentru prevenirea extinderii epidemiei de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici