Au scăpat „basma curată”. O bătrână s-a împăcat cu hoţii, după ce i-au furat 8.000 de lei din casă

  • Patru femei şi un bărbat din judeţul Dolj, acuzaţi că au furat toţi banii din casa unei bătrâne din Gorj, au scăpat „basma curată”
  • Femeia s-a împăcat cu hoţii
  • Pensionara şi-a primit înapoi întreaga sumă şi a decis să-i ierte pe hoţi
904 afișări
Imaginea articolului Au scăpat „basma curată”. O bătrână s-a împăcat cu hoţii, după ce i-au furat 8.000 de lei din casă

Sursa FOTO: Profimedia

Femeia de 79 de ani din comuna Fărcăşeşti, judeţul Gorj, a sunat la 112, sâmbătă, anunţând că, în timp ce era plecată de acasă, i-au dispărut 8.000 de lei din locuinţă, bani pe care i-a lăsat într-un dulap.

Poliţiştii care au mers acolo au constatat că hoţii au intrat în locuinţa bătrânei pe uşa „neasigurată” şi au furat 8.000 lei dintr-un dulap.

Persoanele bănuite erau 4 femei şi un bărbat, care apoi au plecat de acolo cu o maşină neagră, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Hoţii au fost prinşi în oraşul Motru, în urma unor filtre organizate în trafic.

Cele cinci persoane - un bărbat de 34 de ani şi a patru femei cu vârste cuprinse între 19 şi 60 de ani, toţi din Craiova - au recunoscut fapta, dar vor scăpa de dosar penal, după ce bătrâna le-a iertat. Aceasta a primit toţi banii înapoi.

Consilierul local Marius Bălu din comuna Fărcăşeşti a declarat că nu i se pare normal că bătrâna s-a împăcat cu hoţii: „Nu mi se pare normal ca hoţii să fie iertaţi, poate vor mai face la fel. Probabil de frică s-a împăcat femeia”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici