Autobuzele liniilor 133, 178 şi 635 revin marţi la traseele de bază

Autobuzele liniilor 133, 178 şi 635 circulă, de marţi, pe traseele de bază, ca urmare a finalizării lucrărilor edilitare de pe strada Fluviului.

209 afișări
Imaginea articolului Autobuzele liniilor 133, 178 şi 635 revin marţi la traseele de bază

Autobuzele liniilor 133, 178 şi 635 revin marţi la traseele de bază (Imagine: Mediafax Foto)

Autobuzele liniei 133 vor circula, pe sensul spre terminalul "Fluviului", de la intersecţia Bulevardului Dinicu Golescu cu strada Witing, pe Bulevardul Dinicu Golescu, strada Fluviului, iar pe sensul spre Bulevardul Tineretului vor merge pe strada Fluviului, Calea Plevnei, cu întoarcere în rondul de la intersecţia Şoseaua Orhideelor cu Calea Giuleşti, apoi pe Calea Plevnei, strada Mircea Vulcănescu, strada Baldovin Pârcălabul, strada Gării de Nord, Calea Griviţei şi traseul de bază.

Autobuzele liniei 178 vor circula, pe sensul spre terminalul "Master", de la intersecţia Bulevardului Dinicu Golescu cu strada Witing, pe Bulevardul Dinicu Golescu, strada Fluviului, Calea Plevnei, Calea Giuleşti, apoi traseul de bază.

Linia 635 va funcţiona pe sensul spre terminalul "Ghencea", de la intersecţia Bulevardului Dinicu Golescu cu strada Mircea Vulcănescu, pe Bulevardul Dinicu Golescu, strada Fluviului, Calea Plevnei, cu întoarcere în rondul de la intersecţia Şoselei Orhideelor cu Calea Giuleşti, apoi Calea Plevnei, urmând traseul actual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici