Autocar al Regimentului 30 Gardă, implicat într-un accident rutier: Un militar a murit

Un autocar al Regimentului 30 Gardă a fost implicat într-un accident rutier, miercuri după-amiază, la ieşirea din localitatea Teiuş, judeţul Alba, un subofiţer pierzându-şi viaţa, în urma rănilor grave suferite.

712 afișări
Imaginea articolului Autocar al Regimentului 30 Gardă, implicat într-un accident rutier: Un militar a murit

Autocar al Regimentului 30 Gardă implicat într-un accident rutier, un militar a fost rănit grav (imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

MApN a precizat, într-un comunicat, că, în jurul orei 16.30, la ieşirea din localitatea Teiuş spre municipiul Alba Iulia, o autocisternă a intrat pe contrasens şi a lovit frontal al patrulea autocar din coloana Regimentului 30 Gardă care circula regulamentar.

Un echipaj SMURD a ajuns de urgenţă la locul accidentului şi i-a acordat militarului îngrijiri medicale, însă, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării, acesta a decedat.

"Subofiţerul rănit grav în accidentul de circulaţie în care a fost implicat un autocar al Regimentului 30 Gardă a decedat. Echipajul SMURD care i-a aplicat măsuri de resuscitare a constatat decesul la ora 17.54", conform comunicatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici