Autocar cu 40 de persoane, blocat pe un drum din Harghita după ce toată noaptea a nins

Un autocar cu 40 de persoane a rămas blocat vineri pe raza localităţii Lacu Roşu, judeţul Harghita, din cauza drumurilor înzăpezite. Nu sunt probleme cu persoanele din mijlocul de transport în comun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1073 afișări
Imaginea articolului Autocar cu 40 de persoane, blocat pe un drum din Harghita după ce toată noaptea a nins

Autocar cu 40 de persoane, blocat pe un drum din Harghita după ce toată noaptea a nins

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, pentru deblocarea autocarului intervin două utilaje. Autovehiculul a rămas blocat pe DN 12 C, la Lacu Roşu, localitate componentă a municipiului Gheorgheni.

”DN 12 C este blocat din cauza înzăpezirii, pe raza localităţii Lacu Roşu. Un autocar cu 40 de persoane este blocat pe drum. Intervin două utilaje de la Drumuri Naţionale. Nu sunt probleme cu persoanele din autocar”, a transmis ISU Harghita.

De asemenea, şi alte drumuri din Harghita sunt înzăpezite, iar accesul pe ele nu este posibil.

Pe DN 15, la Pasul Creangă, se acţionează cu două utilaje de la Districtul Borsec pentru deszăpezire. Accesul maşinilor nu este posibil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici