Autocar cu 50 de persoane, cuprins de flăcări în Pasul Gutâi. Pasagerii au reuşit să se salveze

Aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat, sâmbătă, dintr-un autocar aflat în Pasul Gutâi, judeţul Maramureş, la bordul căruia a izbucnit un incendiu, nefiind înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1200 afișări
Imaginea articolului Autocar cu 50 de persoane, cuprins de flăcări în Pasul Gutâi. Pasagerii au reuşit să se salveze

BREAKING: Autocar cuprins de flăcări în Pasul Gutâi, 50 de persoane s-au autoevacuat

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că la locul incendiului au intervenit două autospeciale ale Detaşamentului Sighet.

”Un incendiu a izbucnit la bordul unui autocar aflat pe DN 18, în Pasul Gutâi, la coborâre spre Mara dinspre Baia Mare, iar cele aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat. Nu s-a înregistrat nicio victimă, nimeni nu a fost rănit. La locul incendiului au intervenit două autospeciale ale Detaşamentului Sighet. Se pare că este vorba despre un grup de pelerini aflaţi în autocar”, a spus Alexa Gonczi.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită de pompierii de la ISU Maramureş.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN18 Baia Mare - Sighetu Marmaţiei, pe Paul Gutâi, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici