Autopsia a scos la iveală cauzele care au dus la decesul Ivanei Trump

Prima soţie a fostului preşedinte american a fost găsită fără viaţă pe 14 iulie, în apartamentul ei din Manhattan.

10655 afișări
Imaginea articolului Autopsia a scos la iveală cauzele care au dus la decesul Ivanei Trump

Din autopsie reies cauzele care au dus la deces: prima soţie a fostului preşedinte al Statelor Unite a suferit răni suferite în urma căderii pe scări, a relatat ABC, citând surse din rândul cadrelor medicale care au efectuat analizele dispuse de procuror.

Ivana Maria Zelnickova, un fost model născut în Cehoslovacia acum 73 de ani, a murit pe 14 iulie. Trupul său fără viaţă a fost găsit întins pe scările apartamentului în care locuia în Manhattan, pe strada 64, chiar vizavi de Central Park.

Femeia mâncase, mai devreme, într-un restaurant italian unde era clientă obişnuită. La început, cauza morţii a fost pusă pe seama unui stop cardiac sau a unei boli, deşi angajaţii restaurantului în care mâncase au spus că în acea seară a apărut la fel de sănătoasă ca întotdeauna.

Un prieten al femeii dezvăluise pentru New York Post că Ivana acuzase recent probleme de mers: „Mi-a spus că are dureri în picioare şi nici măcar nu a putut să iasă”. Când a fost sfătuită să meargă la medic, a răspuns: „Nu, urăsc să merg la doctor. Mă îmbolnăvesc mai mult când merg acolo”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici