Autorii jafului băncii din Baia Mare sunt în continuare căutaţi. Ce au descoperit poliţiştii

Cei doi autori ai jafului de la o bancă din Baia Mare sunt căutaţi în continuare de către poliţişti în tot judeţul Maramureş, aceştia descoperind în municipiu un scuter abandonat cu care se presupune că ar fi fugit aceştia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2996 afișări
Imaginea articolului Autorii jafului băncii din Baia Mare sunt în continuare căutaţi. Ce au descoperit poliţiştii

Autorii jafului băncii din Baia Mare sunt în continuare căutaţi. Ce au descoperit poliţiştii

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat joi corespondentului MEDIAFAX că autorii jafului au intrat în bancă având pe cap căşti de motociclist.

”Autorii jafului de miercuri de la o sucursală bancară din Baia Mare sunt căutaţi în continuare de către poliţişti în tot judeţul Maramureş. A fost găsit pe raza municipiului şi ridicat un scuter cu care se presupune că ar fi fugit aceştia după comiterea jafului. Urmează să se stabilească dacă, într-adevăr, acesta ar fi scuterul. Autorii au intrat în bancă cu căştile de motociclist de cap şi au sustras banii sub ameninţare, se lucrează la identificarea acestora”, a spus Meteş.

Surse judiciare au declarat, la rândul lor, că, potrivit modului de operare, jaful ar fi avut loc după ce sucursala ar fi fost filată mai multe zile la rând, astfel că autorii au ştiu exact când să intre.

”Sucursala nu avea paznic, ci doar sistem de supraveghere video. Probabil acesta a fost un criteriu care a contat în alegerea agenţiei respective. Au intrat cu căştile de motociclist pe cap, ceea ce face dificilă identificarea lor facială, dar avem alte elemente pe care le luăm în calcul, cum ar fi înălţimea acestora, mersul, îmbrăcămintea”, au spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici