Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert cu privire la incendiul violent din Capitală

  • Autorităţile au emis duminică după-amiaza un mesaj Ro-Alert cu privire la incendiul violent care a izbucnit la două hale de pe Bulevardul Metalurgiei.
  • Potrivit ISU Bucureşti, mesajul Ro-Alert îi anunţă pe locuitorii Capitalei că pe Bulevardul Metalurgiei a izbucnit un incendiu major,
226 afișări
Imaginea articolului Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert cu privire la incendiul violent din Capitală

Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert cu privire la incendiul violent din Capitală

 Autorităţile au emis duminică după-amiaza un mesaj Ro-Alert pentru populaţie cu privire la incendiul violent cu mari degajări de fum care a izbucnit la două hale de pe Bulevardul Metalurgiei.

Potrivit ISU Bucureşti, mesajul Ro-Alert îi anunţă pe locuitorii Capitalei că pe Bulevardul Metalurgiei a izbucnit un incendiu major, cu degajări mari de fum, iar cetăţenii sunt sfătuiţi să evite zona şi să elibereze căile de acces pentru a facilita trecerea echipajelor de intervenţie.

La faţa locului au fost mobilitate 24 de autospeciale, trei autoscări, echipaje de descarcerare şi trei ambulante SMURD, au mai anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti.

Potrivit acestora, în interiorul celor două hale sunt depozitate, paletizat, alimente în ambalaje de plastic.

Conform ISU, incendiul se manifestă cu degajări mari de fum şi cu flacără violentă, pe o suprafaţă de peste 1000 de metri pătraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici