Autorul accidentului mortal prins la îndemnul poliţistului Godină, lăsat în libertate

Autorul unui accident mortal de circulaţie produs acum 3 zile în Capitală a fost prins vineri seară, cu ajutorul informaţiilor primite pe Facebook, însă după ce a fost audiat mai multe ore la Parchet a fost lăsat liber.

11674 afișări
Imaginea articolului Autorul accidentului mortal prins la îndemnul poliţistului Godină, lăsat în libertate

Autorul accidentului mortal prins la îndemnul poliţistului Godină, lăsat în libertate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

După ce a lovit mortal cu maşina o femeie care traversa neregulamentar, şoferul a fugit. Poliţiştii l-au căutat timp de trei zile şi l-au prins cu ajutorul internauţilor, după ce celebrul poliţist Marian Godină a postat un mesaj în acest sens pe pagina sa de Facebook, realatează Gândul

"Am găsit un comentariu în care era indicat chiar şi un număr de înmatriculare. Am fost în legătură permanentă cu colegul meu de la Brigada Rutieră, care are dosarul în lucru, iar el, la rândul lui, cu colegii aflaţi la serviciu, în teren.

Nu era de serviciu, dar nu a ezitat să se îmbrace, să plece de acasă şi să meargă să verifice pista cea mai plauzibilă. Ştiind că era pe drum spre posibilul autor, iar eu sunt tocmai în Braşov, stăteam ca pe ace şi îl rugasem să mă sune şi să-mi spună şi mie ce face. M-a sunat în scurt timp: 'Mariane, l-am găsit, ăsta e!''', a explicat ulterior Godină.

Suspectul şi-a recunoscut vina în faţa procurorilor, a admis că a lovit accidental o femeie, că a fugit de la locul accidentului şi că nu avea nici permis.

Citeşte continuarea articolului în Gândul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici