Autorul crimei din Săcele este un tânăr. Victima a fost bătută crunt şi a murit într-o scară de bloc

  • Poliţiştii braşoveni susţin că l-au descoperit pe autorul crimei care a avut loc duminică într-o scară de bloc din Săcele.
  • Este vorba despre un tânăr de 24 de ani care a fost reţinut pentru 24 de ore. Ancheta vizează infracţiunea de omor.
1046 afișări
Imaginea articolului Autorul crimei din Săcele este un tânăr. Victima a fost bătută crunt şi a murit într-o scară de bloc

Autorul crimei din Săcele este un tânăr. Victima a fost bătută crunt şi a murit într-o scară de bloc

Potrivit Compartimentului de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, marţi, anchetatorii l-au identificat pe autorul infracţiunii de omor săvârşită în municipiul Săcele, judeţul Braşov.

Autorul este un tânăr, în vârstă de 24 ani din municipiul Săcele, care a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, urmând a fi propusă soluţia legală la finalizarea anchetei, a precizat IPJ Braşov.

Crima s-a produs în weekend, iar victima este o femeie de 65 de ani care locuia pe străzi. Cadavrul ei a fost găsit într-o scară de bloc, iar anchetatorii au stabilit că a avut o moarte violentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici