Autospecială ISU, lovită de o maşină în Olt. Două persoane au fost rănite

O maşină a ISU oprită pe DN 65 Piteşti – Slatina, în satul Jitaru, judeţul Olt, a fost lovită de un autoturism. Două persoane din autoturism sunt rănite.

983 afișări
Imaginea articolului Autospecială ISU, lovită de o maşină în Olt. Două persoane au fost rănite

Autospecială ISU, lovită de o maşină în Olt. Două persoane au fost rănite

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul rutier este oprit DN 65 Piteşti – Slatina, în zona satului Jitaru, judeţul Olt.

O autospecială ISU a intervenit la un accident şi era oprită pe marginea părţii carosabile. Un autoturism a intrat în autospeciala ISU, impact în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane aflate în autoturism.

Traficul rutier este întrerupt pe sensul către Slatina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici