Autoturismul campioanei olimpice Camelia Potec, lovit uşor de un scuter

Autorismul Cameliei Potec, campioană olimpică la nataţie, a fost lovit uşor, duminică, de un scuter în timp ce aştepta la o intersecţie din cartierul bucureştean Floreasca, pentru a acorda prioritate.

671 afișări
Imaginea articolului Autoturismul campioanei olimpice Camelia Potec, lovit uşor de un scuter

Autoturismul campioanei olimpice Camelia Potec, lovit uşor de un scuter (Imagine: Victor Ciupiliga/Mediafax Foto)

La accident a asistat şi omul de afaceri Ion Ţiriac, aflat în maşina din spatele autoturismului Cameliei Potec.

"Eu eram în maşina din spate, am văzut că în faţă este maşina doamnei Camelia Potec. Ea stătea pe loc ca să acorde prioritate şi un scuter a intrat în ea. Am văzut, m-am dat jos, cum era şi normal, ca să ne asigurăm că nu este ceva grav. Am văzut că şoferul scuterului nu are răni grave. În scurt timp, la faţa locului a venit şi Poliţia care a luat măsurători. Doamna Potec este în regulã, iar tânărul de pe scuter, din câte ştiu, a fost transportat pentru verificări la spital", a declara Ion Ţiriac.

Duminică după-amiaza, un scuter aparţinând unei pizzerii s-a tamponat de maşina lui Potec. La locul accidentului, potrivit procedurii, a venit Poliţia, care a făcut măsurători şi a vorbit cu martori. Între timp, conducătorul scuterului a fost dus la spital pentru investigaţii de rutină, medicii spunând că nu a fost rănit grav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici