Avalanşă în masivul Bucegi. Doi turişti au fost surprinşi de avalanşă. Salvamontiştii au lasat o misune de salvare

  • Doi turişti au fost surprinşi de avalanşă, sâmbătă, în masivul Bucegi, sub vârful Ţigăneşti.
  • Salvamontiştii care intervin spun că sunt şanse ca cele două persoane să fie în viaţă.
1383 afișări
Imaginea articolului Avalanşă în masivul Bucegi. Doi turişti au fost surprinşi de avalanşă. Salvamontiştii au lasat o misune de salvare

Avalanşă în masivul Bucegi. Doi turişti au fost surprinşi de avalanşă. Salvamontiştii au lasat o misune de salvare

UPDATE

Potrivit Salvamont România, salvatorii montani au ajuns în ambele locaţii unde se aflau persoanele surprinse de avalanşă.

Este vorba de două tinere.

Una dintre ele nu are probleme medicale, iar pentru cea de-a doua există suspiciunea unui traumatism de bazin sau coloană.

O a doua echipă de salvamontişti a plecat din Râşnov pentru a sprijini retragerea salvatorilor cu cele două persoane din munte.

Avalanşa produsă în masivul Bucegi, sub vârful Ţigăneşti, a prins două persoane

Ştire iniţială

Avalanşa produsă în masivul Bucegi, sub vârful Ţigăneşti, a prins două persoane dintre care una cel puţin a reuşit să se salveze iar cea de-a doua se pare că este surprinsă sub zăpadă, spun salvamontiştii.

Informaţiile sunt incerte la ora transmiterii ştirii, dar există varianta ca ambele persoane să fie în viaţă, dar să nu se poată vedea sau contacta.

O echipă de salvamontişti din Râşnov se îndreaptă către locul evenimentului.

În zonă a fost alertat şi elicopterul, dar, din păcate, în zona nu sunt condiţii de zbor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici