Avaria apărută pe calea ferată între Arad şi Deva a fost remediată

Circulaţie feroviară a fost reluată în condiţii normale de trafic, cu tracţiune electrică, între staţii Conop şi Ilteu, începând cu ora 15.50, ora de la care companie de electricitate a reluat alimentarea cu energie electrică a reţelei naţionale.

183 afișări
Imaginea articolului Avaria apărută pe calea ferată între Arad şi Deva a fost remediată

Avaria a fost produsă de un copac tăiat şi căzut pe linia de înaltă tensiune.

Echipe ale E-Distribuţie Banat au intervenit pe teren pentru restabilirea alimentării cu energie electrică a două staţii CFR pe intervalul Conop – Ilteu, pe tronsonul între Arad şi Deva, în urma unei avarii apărute din cauza unui copac tăiat şi căzut pe linia de înaltă tensiune, anunţă compania.
 
Trenurile circulă dublate cu locomotive Diesel, pe o distanţă de aproximativ 60 de kilometri, între Conop şi Ilteu, din cauza deranjamentului la reţea. „Pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar, dar şi pentru evitarea opririi, în intervalul orar anunţat de ENEL, a trenurilor în gările de pe traseu, SRCF Timişoara, în colaborare cu operatorul naţional de transport feroviar de călători - SNTFC CFR Călători - vor asigura tracţiune Diesel pentru trenurile care sunt deja înscrise în circulaţie şi tranzitează zona afectată de deranjamentul la reţeaua naţională. CFR SA adresează scuze călătorilor şi îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timişoara întreprinde toate demersurile necesare şi intervine operativ, astfel încât să fie asigurată continuitatea graficului de circulaţie, în partea de vest a ţării”, transmitea joi dimineaţă purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici