Avarie la centrul drive-through din Piaţa Constituţiei. Vaccinarea s-a încheiat mai devreme

Vaccinarea fără programare de la centrul drive-through din Piaţa Constituţiei s-a încheiat, miercuri, cu câteva ore mai devreme din cauza unei avarii la reţeaua electrică, informează ASSMB.

1143 afișări
Imaginea articolului Avarie la centrul drive-through din Piaţa Constituţiei. Vaccinarea s-a încheiat mai devreme

Avarie la centrul drive-through din Piaţa Constituţiei. Vaccinarea s-a încheiat mai devreme

Potrivit ASSMB, în jurul orei 14.30, din cauza unei defecţiuni în reţeaua electrică din zona centrală a Capitalei, a fost afectată şi activitatea Centrului de vaccinare drive-through deschis în Piaţa Constituţiei.

A fost anunţat dispeceratul Enel, care a trimis o echipă să remedieze defecţiunea.

Pentru a se evita formarea aglomerarea de maşini în zona Pieţei Constituţiei, împreună cu Poliţia locală, s-a luat decizia ca vaccinarea la Centrul drive-through să se încheie la ora 15.30, după utilizarea dozelor de vaccin care erau deja pregătite pentru administrare.

Astfel, miercuri, până la momentul opririi activităţii, au fost imunizate 341 persoane.

Activitatea Centrului de vaccinare drive-through se va derula, de joi, conform programului obişnuit, adică între orele 08.00 - 20.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici