Avarie majoră şi o surpare de teren în Capitală, în urma ploilor. Apa Nova intervine cu 10 utilaje şi peste 100 de persoane

  • O avarie majoră la reţeaua de canalizare a apărut în cartierul Vitan, în urma ploilor abundente din Capitală.
  • Incidentul a generat o surpare a terenului în zonă.
  • Apa Nova intervine de urgenţă cu 10 utilaje şi personal de peste 100 de persoane.
  • Circulaţia rutieră nu este întreruptă, însă va fi restricţionată în cazul în care va ploua.
7256 afișări
Imaginea articolului Avarie majoră şi o surpare de teren în Capitală, în urma ploilor. Apa Nova intervine cu 10 utilaje şi peste 100 de persoane

Avarie majoră la reţeaua de canalizare şi o surpare a terenului în Capitală, în urma ploilor. Apa Nova intervine cu 10 utilaje şi peste 100 de persoane

O surpare a terenului şi o avarie majoră au apărut în urma ploilor abundente din Capitală, în zona străzilor Iuliu Haţeganu-intr. Serelor din cartierul Vitan. Apa Nova anunţă că a mobilizat un număr mare de utilaje şi personal pentru a reface reţeaua de canalizare. 
 
Alimentarea cu apă potabilă, respectiv preluarea şi transportul apei uzate şi pluviale, nu sunt întrerupte, iar circulaţia rutieră nu va fi restricţionată decât dacă apar noi ploi, precizează compania.
 
Având în vedere gravitatea avariei, Apa Nova anunţă locuitorii zonei că nu poate aprecia cât vor dura lucrările de intervenţie. „Lucrările depind în mod direct de evenimentele pluviometrice care îngreunează condiţiile de acces la zona afectată şi în interiorul colectorului.”, se menţionează în comunicatul companiei.
 
Potrivit Apa Nova, avaria a afectat colectorul de canalizare, amplasat la o adâncime de aproximativ 10-15 metri, în zona terenului dintre strada Iuliu Haţeganu, sector 4, Bucureşti şi strada Unirii, din oraşul Popeşti-Leordeni.
 
„În prezent, se intervine cu circa 10 utilaje (buldoexcavatoare, hidrocurăţitoare, aspirator, pompe de mare capacitate) şi cu un personal de peste 100 de persoane.”, a anunţat compania. 
 
În regim de urgenţă, echipele Apa Nova intervin pentru ca traficul rutier să fie cât mai puţin afectat. „Până la finalizarea acţiunilor de remediere, Apa Nova este în colaborare permanentă cu Poliţia Rutieră şi Administraţia Străzilor, cu scopul minimizării impactului asupra locuitorilor din zonă”, a mai anunţat societatea care asigură apa şi canalizarea în Bucureşti. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici