Avem caz George Floyd de România? Ce spun poliţiştii despre bărbatul mort în Bucureşti

  • Bărbatul care a murit azi noapte după ce a fost imobilizat de poliţişti este om al străzii
  • Poliţiştii nu au identificat încă bărbatul
  • El a făcut scandal în zona Unirii după ce a luat un cocktail care l-a ameţit
  • Cazul nu poate fi comparat cu cel al lui George Floyd, spune Cosmin Andreica, lider Europol
16683 afișări
Imaginea articolului Avem caz George Floyd de România? Ce spun poliţiştii despre bărbatul mort în Bucureşti

Îţi răspund de pe acum că situaţia bărbatului care a murit azi noapte după ce a fost imobilizat de poliţiştii Capitalei nu poate fi comparat cu cel al lui George Floyd. Cel puţin asta spun poliţiştii.

Un om al străzii, încă neidentificat, a făcut scandal la o terasă din zona Unirii, după ce a luat un cocktail care l-a ameţit. A împins clienţii, a căzut peste mese şi apoi în tufele de trandafiri. Poliţia i-a stricat distracţia şi l-a încătuşat şi la mâini, şi la picioare, ca să se liniştească. Poliţiştii au ajuns la faţa locului la 21:00, iar la 21:07 a fost solicitată ambulanţa, pentru că nu se simţea bine, însă se putea observa că bărbatul are afecţiuni psihice. Tot acolo a şi murit.

Au fost substanţele pe care le-a luat cauza morţii bărbatului?

„100% nu vă pot spune, dar alte lovituri nu avea pe corp, asta pot să vă spun din raportul preliminar al celor de la INML.  Nu are niciun fel de contuzie, lovitură de altă natură. Are câteva zgârieturi pe faţă după cum a picat peste mese, într-o tufă de trandafiri. Nu s-a pus problema de aplicarea unor lovituri la corp, de imobilizare, de sugrumare. Nu s-a pus problema”, a declarat Cosmin Andreica, liderul sindicatului poliţiştilor Europol

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici