Aventurile unui tânăr algerian în România: a mers 100 de kilometri pe jos, a traversat ilegal frontiera şi a fugit din carantină

  • Un tânăr de 23 de ani, din Algeria, aflat la studii în Ucraina, a trecut fraudulos graniţa României după ce a mers pe jos zeci de kilometri.
  • El a fost prins de poliţişti şi introdus într-un centru de carantină.
  • Algerianul a reuşit să fugă din centru şi acum este căutat de poliţişti.
259 afișări
Imaginea articolului Aventurile unui tânăr algerian în România: a mers 100 de kilometri pe jos, a traversat ilegal frontiera şi a fugit din carantină

Aventurile unui tânăr algerian în România

Aventura tânărului a început în localitatea Mihova din Ucraina. De acolo, el a plecat pe jos spre România, a trecut fraudulos graniţa Uniunii Europene şi a ajuns la  Falcău, în judeţul Suceava. Ulterior, a utilizat un mijloc de transport cu care a ajuns la Focşani, în judeţul Vrancea unde a fost prins de poliţişti. Pe lângă dosarul penal privind infracţiunea de trecere frauduloasă a frontierei, algerianul a fost dus într-un centru de carantină. Nu a rezistat foarte mult şi a dispărut din nou, fiind acum căutat de poliţiştii din întreaga ţară.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Focşani au depistat un cetăţean care în cursul zilei de 17.06.a.c. ar fi pătruns ilegal pe teritoriul României. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecerea frauduloasă a frontierei de stat, tânărul fiind depus într-un centru de carantină de pe raza municipiului Focşani. La data de 24.06.2020, cel în cauză a plecat din centrul de carantină, acesta fiind dat în consemn. În prezent, se efectuează cercetări în vederea depistării tânărului şi luării măsurilor legale ce se impun”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Dacă va fi prins, tânărul va fi dus în arest şi se va confrunta cu noi acuzaţii. Se pare că algerianul doreşte să ajungă în Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici