Avertisment Infotrafic: Vizibilitate redusă din cauza ceţii pe A1 şi A10

Centrul Infotrafic anunţă că, din cauza, ceţii, duminică dimineaţa, vizibilitatea este redusă pe autostrăzile A1 şi A10.

122 afișări
Imaginea articolului Avertisment Infotrafic: Vizibilitate redusă din cauza ceţii pe A1 şi A10

Avertisment Infotrafic: Vizibilitate redusă din cauza ceţii pe A1 şi A10

Sunt semnalate condiţii de ceaţă pe tronsonul kilometric 334-400 al Autostrăzii A1 Sibiu-Deva, dar şi pe Autostrada A10 Sebeş – Turda.

Vizibilitatea în trafic este redusă astfel pe alocuri între 150 şi 200 de metri.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să evite oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă. De asemenea, poliţiştii recomandă folosirea luminilor de ceaţă din dotarea autovehiculelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici