Avertizare COD GALBEN de CEAŢĂ în opt judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis trei avertizări de cod galben de ceaţă pentru această dimineaţă, valabile în opt judeţe din România, în unele zone vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri.

728 afișări
Imaginea articolului Avertizare COD GALBEN de CEAŢĂ în opt judeţe

Avertizare COD GALBEN de CEAŢĂ în opt judeţe (Imagine: Alexandru Solomon/ Mediafax Foto)

Astfel, potrivit site-ului ANM, luni, între orele 7:30 şi 10:30, în judeţul Cluj, îndeosebi pe culoarul Someşului Mic şi în judeţul Satu Mare, inclusiv drumurile naţionale şi europene, se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Între orele 08:00 si 11:00, a fost emisă avertizare de cod galben şi pe spaţii extinse în judeţele Botoşani, Neamţ, Vrancea, Bacău,Vaslui, inclusiv drumurile naţionale şi europene, unde vor fi condiţii de ceaţă cu vizibiltate redusă sub 200m, izolat 50 de metri.

În acelaşi interval orar, avertizarea de cod galben de ceaţă este valabilă şi în judeţul Harghita, unde, în zonele joase, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici