Avertizare Cod galben de ploi şi vânt începând de marţi dimineaţă până joi

Administraţia Naţională de Meteorolgie (ANM) a emis, luni, o avertizare Cod galben de vânt şi ploi, valabilă de marţi dimineaţă, de la ora 6.00, până joi, la ora 12.00.

27 afișări
Imaginea articolului Avertizare Cod galben de ploi şi vânt începând de marţi dimineaţă până joi

Avertizare Cod galben de ploi şi vânt începând de marţi dimineaţă până joi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit ANM, în această perioadă, "vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această perioadă".

Totodată, în regiunile centrale şi vestice precipitaţiile vor fi mixte, iar in nord-vest şi la munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla cu putere în toate regiunile, iar la munte va viscoli zăpada.

În judeţele din vestul, centrul şi nordul ţării, ploile vor fi mai însemnate cantitativ, cantităţile de apă, cumulate pe tot intervalul, depăşind pe arii extinse 25 l/mp şi izolat 50 l/mp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici